full screen background image

Samen sterk voor zonnepanelen in Hoorn

Groen Zonnig Hoorn is een lokaal initiatief voor huiseigenaren, huurders en bedrijven met belangstelling voor zonnepanelen en zonneboilers in Hoorn en omgeving. Door samen op te trekken zijn deelnemers verzekerd van een hoge kwaliteit, maatwerk en een goede inkoopprijs.

Succesvol initiatief nu ook in Hoorn

Een zelfde initiatief is in 2011 gestart door Houtenaar Wilko Kistemaker. Inmiddels zijn in Houten al ruim 280 huizen voorzien van zonnepanelen. Uit een enquête van april 2013 blijkt dat de aanpak van Groen Zonnig Houten goed wordt gewaardeerd.

Zonnepanelen: goed voor het milieu én uw portemonnee

Met zonnepanelen of een zonneboiler bespaart u op uw energierekening. Tegelijkertijd investeert u in een duurzame toekomst. Dankzij groepsgewijze aanpak en het lage BTW-tarief van 6% op de installatiekosten is plaatsing momenteel heel aantrekkelijk.

Waarom Groen Zonnig Hoorn

  • Zorgvuldig geselecteerde lokale leverancier(s)                           Groepskorting
  • Maatwerkadvies                                                                       Duidelijke aanpak en gemak
  • Goede en betrouwbare informatie

Groen Zonnig Hoorn is sinds juni 2013 actief in het bundelen van de vraag en helder maken van het aanbod en installatie.  Je kunt hier informatie vinden over de werking van zonnepanelen en ook over de ervaring van deelnemers. Verder is een actuele voorbeeldofferte van een leverancier/installateur aanwezig en de uitnodiging voor deelname aan de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Meer informatie?

Wilt u meer weten?
De eerstvolgende informatieavond zal spoedig bekend worden gemaakt.

De bijeenkomsten vinden 3 keer per jaar plaats. Er zal door Groen Zonnig Hoorn ook worden uitgebreid naar andere vormen van duurzame energie productie, zoals zonneboiler en warmtepomp. Het streven is om zoveel mogelijk woningen in Hoorn te laten bijdragen aan duurzame energie productie. Ook starten in andere plaatsen vergelijkbare initiatieven in het netwerk van Groen Zonnig Hoorn.

Maatwerk?

Ook kan een maatwerkadvies worden aangevraagd en een individuele offerte. Hier zal gekeken worden naar uw specifieke situatie, uw specifieke wensen en de eventuele uitvoeren daarvan. Hierop volgend zal een kosteloze, vrijblijvende offerte uitgebracht worden door de leverancier.
Vraag nu een maatwerkadvies aan.

Informatie en maatwerkadvies

De eerstvolgende informatieavond zal spoedig bekend worden gemaakt.
U kunt ook een maatwerkadvies aanvragen: Vul dit formulier in.

Contactgegevens

info@groenzonnighoorn.nl


Bezoek ook onze Facebook pagina.