full screen background image

Onze aanpak

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen maar ziet u er tegenop om alles zelf te regelen? Sluit u dan aan bij Groen Zonnig Hoorn. Onze aanpak is erop gericht om de aanschaf van zonnepanelen makkelijk te maken én u te laten profiteren van een groepskorting.

De aanpak van Groen Zonnig Hoorn

1. Op onze vrijblijvende informatieavonden vertellen wij alles over de werking van zonnepanelen en zonneboilers en de kosten en besparingen. Maar ook over garantie en groepskorting. Tijdens deze avonden kunt u vragen stellen aan experts met een jarenlange ervaring.

 

2. Als u zich daarvoor opgeeft, volgt een maatwerkadvies bij u thuis. Elke situatie is immers anders en wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen. U kunt ook direct op deze website een maatwerkadvies aanvragen. Ook dan kunt u profiteren van de groepskorting.

 

3. U krijgt een offerte op maat van één van onze leveranciers S. Smit of Koos Verbart. Deze leveranciers zijn speciaal geselecteerd om zijn hoge kwaliteit, goede service en scherpe prijs.

 

4. Als u akkoord gaat met de offerte volgt de levering en installatie. Er wordt gewerkt in fases, zodat er steeds voldoende deelnemers zijn om een groepskorting te realiseren.

 

5. Na installatie profiteert u meteen van lagere energiekosten. Hoe hoog het rendement van uw zonnepanelen is, hangt af van de ligging van uw dak, het aantal panelen en zonuren. Maar ook als de zon niet schijnt, leveren uw zonnepanelen toch energie.

 

Tijdens het hele proces kunt u altijd bij ons terecht met vragen. Dat is het voordeel van een gezamenlijke, lokale aanpak.

Informatie en maatwerkadvies

De eerstvolgende informatieavond zal spoedig bekend worden gemaakt.
U kunt ook een maatwerkadvies aanvragen: Vul dit formulier in.

Contactgegevens

info@groenzonnighoorn.nl


Bezoek ook onze Facebook pagina.