full screen background image

Samen sterk voor zonnepanelen in Houten

Groen Zonnig Houten is het initiatief voor huiseigenaren, huurders, scholen en bedrijven met belangstelling voor zonnepanelen en zonnesystemen in Houten en omgeving. Groen Zonnig Houten is sinds 2011 actief in het bundelen van de vraag en helder maken van het aanbod en installatie. Hoge kwaliteit, maatwerk en scherpe prijs door georganiseerd samen op te trekken zijn hierbij essentieel. U kunt zich aanmelden voor online sessies die op donderdag 29 oktober 2020 van 19:30 tot 20:30 en op vrijdag 6 november 2020 van 9:30 tot 10:30 plaatsvinden. Stuur voor uw deelname een email naar info@groenzonnig.nl met uw voorkeur.

Zonnepanelen: goed voor het milieu én uw portemonnee

Met zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. Tegelijkertijd investeert u in een duurzame toekomst. Dankzij deze aanpak en het terug kunnen vragen van de BTW (hier meer info over BTW terugvragen) op uw zonnepanelen is plaatsing momenteel heel aantrekkelijk.

Bekijk hier een rekenvoorbeeld

Waarom Groen Zonnig Houten

  • Zorgvuldig geselecteerde lokale leverancier(s)
  • Maatwerkadvies
  • Goede en betrouwbare informatie
  • Duidelijke aanpak en gemak

Online informatie sessie:
“Zon op eigen dak”

Op donderdag 29 oktober van 19:30 tot 20:30 en vrijdag 6 november van 9:30 tot 10:30 bieden wij een online informatie sessie aan u kunt zich aanmelden via onderstaande knop.

aanmelden-300x143

Leverancier

Groen Zonnig Houten selecteerde New Solar (www.newsolar.nl) als expert en leverancier voor zonne energie. De meeste installaties in Houten zijn door New Solar geleverd en gemonteerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Als u nu vragen heeft, kunt u deze natuurlijk altijd via ons contactadres stellen. Of vraag direct een maatwerkadvies aan.

Groen Zonnig

Groen Zonnig Houten heeft meer dan 1.000 huizen in Houten van 10.000 zonnepanelen, een school (zie ook Solly) van 124 panelen en een bedrijf voorzien van meer dan 500 panelen. Het streven is om zoveel mogelijk woningen in Houten te laten bijdragen aan duurzame energie productie.
fotobijenkorf

Informatieavond

Informatie sessie: "Zon op eigen dak"
donderdag 29 oktober van 19:30 tot 20:30
vrijdag 6 november van 9:30 tot 10:30
Meld u nu aan

Kinderen op jacht naar stroomvreters

Maatwerkadvies

Direct een (vrijblijvend)
maatwerkadvies aanvragen.

Coöperatie

Voor meer informatie en het inschrijven bij de coöperatie Opgewekt Houten kunt u de volgende link gebruiken.
Klik hier om naar de coöperatie Opgewekt Houten te gaan!

Contact

houten@groenzonnig.nl

GZ facebook
Bezoek ook onze Facebook pagina.

Bedankt voor uw bezoek