full screen background image

Over GroenZonnigHouten

Wilko Kistemaker

GroenZonnigHouten is in 2011 opgericht door Wilko Kistemaker. Wilko houdt zich de laatste jaren intensief bezig met duurzame energie en streeft naar een zo groen mogelijk Nederland. Om hier de eerste stappen in te zetten is er dicht bij huis begonnen met de oprichting van GroenZonnigHouten.

 

GroenZonnigHouten informeert, ondersteunt en verzorgt de plaatsing van zonnepanelen middels een gezamenlijke aanpak. Deze gezamenlijke aanpak heeft als voordeel dat zonnepanelen tegen aantrekkelijke prijzen kunnen worden aangeschaft. Dit zowel gericht op huiseigenaren als huurders en ondernemers. Zij kunnen door aan te sluiten bij GroenZonnigHouten, voordelig zonnepanelen aanschaffen en hun huis of bedrijf (deels)  laten draaien op duurzame (zonne)energie.

 

In Houten zijn  reeds 1.000 huishoudens via GroenZonnigHouten overgestapt op  zonnepanelen op hun woningen. De komende jaren zal dit aantal naar verwachting nog veel verder oplopen.

 

Inmiddels treedt GroenZonnigHouten ook buiten de grenzen van Houten en breidt uit naar onder andere Wijk bij Duurstede, Vianen, Nieuwegein en Leidsche Rijn.

Informatieavond

Informatie sessie: "Zon op eigen dak"
donderdag 29 oktober van 19:30 tot 20:30
vrijdag 6 november van 9:30 tot 10:30
Meld u nu aan

Kinderen op jacht naar stroomvreters

Maatwerkadvies

Direct een (vrijblijvend)
maatwerkadvies aanvragen.

Coöperatie

Voor meer informatie en het inschrijven bij de coöperatie Opgewekt Houten kunt u de volgende link gebruiken.
Klik hier om naar de coöperatie Opgewekt Houten te gaan!

Contact

houten@groenzonnig.nl

GZ facebook
Bezoek ook onze Facebook pagina.

Bedankt voor uw bezoek