full screen background image

Over GroenZonnigHouten

Wilko Kistemaker

GroenZonnigHouten is in 2011 opgericht door Wilko Kistemaker. Wilko houdt zich de laatste jaren intensief bezig met duurzame energie en streeft naar een zo groen mogelijk Nederland. Om hier de eerste stappen in te zetten is er dicht bij huis begonnen met de oprichting van GroenZonnigHouten.

 

GroenZonnigHouten informeert, ondersteunt en verzorgt de plaatsing van zonnepanelen middels een gezamenlijke aanpak. Deze gezamenlijke aanpak heeft als voordeel dat zonnepanelen tegen aantrekkelijke prijzen kunnen worden aangeschaft. Dit zowel gericht op huiseigenaren als huurders en ondernemers. Zij kunnen door aan te sluiten bij GroenZonnigHouten, voordelig zonnepanelen aanschaffen en hun huis of bedrijf (deels)  laten draaien op duurzame (zonne)energie. Ook wordt de aanpak ingezet voor het aanbieden van de zonneboiler.

 

In Houten zijn  reeds 280 huishoudens aangesloten bij GroenZonnigHouten die zonnepanelen hebben laten plaatsen op hun woningen. De komende maanden zal dit aantal nog veel verder oplopen.

 

Inmiddels treedt GroenZonnigHouten ook buiten de grenzen van Houten en breidt uit naar onder andere Woensel/Eindhoven, Leidsche Rijn,  Opsterland, Heerenveen en Smallingerland.

Informatieavond

De volgende informatieavond vindt plaats op:
  • Dinsdag 27 november 2018 start 19.30, locatie Wijkcentrum Schoneveld, Zonnehout 36, Houten

Meld u nu aan

Kinderen op jacht naar stroomvreters

Maatwerkadvies

Direct een (vrijblijvend)
maatwerkadvies aanvragen.

Coöperatie

Voor meer informatie en het inschrijven bij de coöperatie Opgewekt Houten kunt u de volgende link gebruiken.
Klik hier om naar de coöperatie Opgewekt Houten te gaan!

Contact

houten@groenzonnig.nl


Bezoek ook onze Facebook pagina.