full screen background image

Samen sterk voor zonnepanelen in Leidsche Rijn

Groen Zonnig Leidsche Rijn is een lokaal initiatief voor huiseigenaren, huurders en bedrijven met belangstelling voor zonnepanelen en zonneboilers in de wijken Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en omstreken. Door samen op te trekken zijn deelnemers verzekerd van een hoge kwaliteit, maatwerk en een goede inkoopprijs.

Succesvol initiatief nu ook in Leidsche Rijn

Een zelfde initiatief is in 2011 gestart door Houtenaar Wilko Kistemaker. Inmiddels zijn in Houten al ruim 650 huizen voorzien van zonnepanelen. Uit een enquête van april 2013 blijkt dat de aanpak van Groen Zonnig Houten goed wordt gewaardeerd.

Zonnepanelen: goed voor het milieu én uw portemonnee

Met zonnepanelen of een zonneboiler bespaart u op uw energierekening. Tegelijkertijd investeert u in een duurzame toekomst. Dankzij groepsgewijze aanpak, het lage BTW-tarief van 6% op de installatiekosten en het terug kunnen vragen van de BTW (hier meer info over BTW terugvragen) op uw zonnepanelen is plaatsing momenteel heel aantrekkelijk.
Bekijk hier een rekenvoorbeeld

Waarom Groen Zonnig Leidsche Rijn

  • Zorgvuldig geselecteerde lokale leverancier(s)
  • Maatwerkadvies
  • Goede en betrouwbare informatie
  • Groepskorting
  • Duidelijke aanpak en gemak

Leverancier

Groen Zonnig Vianen selecteerde New Solar (www.newsolar.nl) als expert en leverancier voor zonne energie. De meeste installaties in Houten zijn door New Solar geleverd en gemonteerd.

Meer informatie?

Als u nu vragen heeft, kunt u deze natuurlijk altijd via ons contactadres stellen. Of vraag direct een maatwerkadvies aan.

Groen Zonnig

Groen Zonnig heeft inmiddels meer dan 650 huizen in Houten van 5000 zonnepanelen, een school van 124 panelen en een bedrijf van meer dan 500 panelen, voorzien. Er wordt ook uitgebreid naar andere vormen van duurzame energie productie, zoals de zonneboiler, warmtepomp en infrarood verwarming. Het streven is om zoveel mogelijk woningen in Houten te laten bijdragen aan duurzame energie productie. De plaatsen waar Groen Zonnig, naast Leidsche Rijn, nu actief is: Houten, Wijk bij Duurstede, Nieuwegein en Vianen.

fotobijenkorf
 

Maatwerkadvies

Direct een (vrijblijvend) maatwerkadvies aanvragen

Contact

E-mail ons


Bezoek ook onze Facebook pagina.