full screen background image

Samen sterk voor zonnepanelen in Nieuwegein

Groen Zonnig Nieuwegein is een lokaal initiatief voor huiseigenaren, huurders en bedrijven met belangstelling voor zonnepanelen en zonneboilers in Nieuwegein en omgeving. Door samen op te trekken zijn deelnemers verzekerd van een hoge kwaliteit, maatwerk en een goede inkoopprijs.

Succesvol initiatief nu ook in Nieuwegein

Een zelfde initiatief is in 2011 gestart door Houtenaar Wilko Kistemaker. Inmiddels zijn in Houten al ruim 650 huizen voorzien van zonnepanelen. Uit een enquête van april 2013 blijkt dat de aanpak van Groen Zonnig Houten goed wordt gewaardeerd.

Zonnepanelen: goed voor het milieu én uw portemonnee

Met zonnepanelen of een zonneboiler bespaart u op uw energierekening. Tegelijkertijd investeert u in een duurzame toekomst. Dankzij groepsgewijze aanpak, het lage BTW-tarief van 6% op de installatiekosten en het terug kunnen vragen van de BTW (hier meer info over BTW terugvragen) op uw zonnepanelen is plaatsing momenteel heel aantrekkelijk.
Bekijk hier een rekenvoorbeeld

Waarom Groen Zonnig Nieuwegein

  • Zorgvuldig geselecteerde lokale leverancier(s)
  • Maatwerkadvies
  • Goede en betrouwbare informatie
  • Groepskorting
  • Duidelijke aanpak en gemak

Leverancier

Groen Zonnig Nieuwegein selecteerde New Solar (www.newsolar.nl) als expert en leverancier voor zonne energie. De meeste installaties in Nieuwegein zijn door New Solar geleverd en gemonteerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten?
De volgende informatieavonden vinden plaats op:

Meer informatie?

Wilt u meer weten?
De eerstvolgende informatieavond zal spoedig bekend worden gemaakt.
Als u nu vragen heeft, kunt u deze natuurlijk altijd via ons contactadres stellen. Of vraag direct een maatwerkadvies aan.
U kunt de presentatie hier vinden.
 

Meld u aan voor de informatieavond

Groen Zonnig

Groen Zonnig heeft inmiddels meer dan 650 huizen in Houten van 5000 zonnepanelen, een school van 124 panelen en een bedrijf van meer dan 500 panelen, voorzien. Er wordt ook uitgebreid naar andere vormen van duurzame energie productie, zoals de zonneboiler, warmtepomp en infrarood verwarming. Het streven is om zoveel mogelijk woningen in Houten te laten bijdragen aan duurzame energie productie. De plaatsen waar Groen Zonnig, naast Nieuwegein, nu actief is: Houten, Wijk bij Duurstede, Vianen en Leidsche Rijn.

fotobijenkorf
 

©2023 Groen Zonnig Nieuwegein