full screen background image

Onze aanpak

Nu ook in Noordoostpolder.

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen maar ziet u er tegenop om alles zelf te regelen? Sluit u dan aan bij Groen Zonnig Noordoostpolder. Onze aanpak is erop gericht om de aanschaf van zonnepanelen makkelijk te maken én u te laten profiteren van een groepskorting.

De aanpak van Groen Zonnig Noordoostpolder

1. Op onze vrijblijvende informatieavonden vertellen wij alles over de werking van zonnepanelen en zonneboilers en de kosten en besparingen. Maar ook over garantie en groepskorting. Ook wordt u geïnformeerd over lokale subsidies en vergunningen. Tijdens deze avonden kunt u vragen stellen aan experts met een jarenlange ervaring.

 
2. Als u daarvoor opgeeft, volgt een maatwerkadvies bij u thuis. Elke situatie is immers anders en wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen. U kunt ook direct op deze website een maatwerkadvies aanvragen. Ook dan kunt u profiteren van de groepskorting.

 
3. U krijgt een offerte op maat van onze leverancier. Deze leverancier is speciaal geselecteerd om zijn hoge kwaliteit, goede service en scherpe prijs.

 
4. Als u akkoord gaat met de offerte volgt de levering en installatie. Er wordt gewerkt in fases, zodat er steeds voldoende deelnemers zijn om een groepskorting te realiseren.

 
5. Na installatie profiteert u meteen van lagere energiekosten. Hoe hoog het rendement van uw zonnepanelen is, hangt af van de ligging van uw dak, het aantal panelen en zonuren. Maar ook als de zon niet schijnt, leveren uw zonnepanelen toch energie.

 
Tijdens het hele proces kunt u altijd bij ons terecht met vragen. Dat is het voordeel van een gezamenlijke, lokale aanpak.

Informatieavond

De eerstvolgende informatieavond zal spoedig bekend worden gemaakt.

Contact

info@groenzonnignop.nl


Bezoek ook onze Facebook pagina.