full screen background image

Samen sterk voor zonnepanelen in Opsterland

Groen Zonnig Opsterland is een lokaal initiatief voor huiseigenaren, huurders en bedrijven met belangstelling voor zonnepanelen en zonneboilers in Opsterland. Door samen op te trekken zijn deelnemers verzekerd van een hoge kwaliteit, maatwerk en een goede inkoopprijs.

Succesvol initiatief nu ook in Opsterland

Een zelfde initiatief is in 2011 gestart door Houtenaar Wilko Kistemaker. Inmiddels zijn in Houten al ruim 300 huizen voorzien van zonnepanelen. Uit een enquête van april 2013 blijkt dat de aanpak van Groen Zonnig Houten goed wordt gewaardeerd.

Zonnepanelen: goed voor het milieu én uw portemonnee

Met zonnepanelen of een zonneboiler bespaart u op uw energierekening. Tegelijkertijd investeert u in een duurzame toekomst. Dankzij groepsgewijze aanpak en het lage BTW-tarief van 6% op de installatiekosten is plaatsing momenteel heel aantrekkelijk.

Bekijk hier een rekenvoorbeeld

Waarom Groen Zonnig Opsterland

  • Zorgvuldig geselecteerde lokale leverancier(s)
  • Maatwerkadvies
  • Goede en betrouwbare informatie
  • Groepskorting
  • Duidelijke aanpak en gemak

Ondernemend Gorredijk energieneutraal

Op 20 november 2013 wordt door LECO in samenwerking met Groen Zonnig Opsterland een avond georganiseerd voor ondernemers en middenstandsbedrijven. Een avond met elkaar in gesprek te gaan over Gorredijk energieneutraal. Gorredijk telt meer dan 1000 ondernemers en heeft ruim 7300 inwoners. LECO en Groen Zonnig Opsterland hebben Gorredijk gekozen om zich als eerste in Opsterland, versneld te ontwikkelen tot een energieneutrale plaats. Daarbij wordt samenwerking gezocht met lokale ondernemers. Denk aan het ontwikkelen van 15 hectare met 50.000 zonnepanelen, plus 1000 zonnecollectoren, 5000 warmtepompen. Genoeg kansen.

De eerstvolgende informatieavond zal spoedig bekend worden gemaakt.

Informatieavond

De eerstvolgende informatieavond zal spoedig bekend worden gemaakt.

Contact

E-mail ons


Bezoek ook onze Facebook pagina.