full screen background image

Over ons

Nu ook in Tytsjerksteradiel.

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen maar ziet u er tegenop om alles zelf te regelen? Sluit u dan aan bij Groen Zonnig Tytsjerksteradiel. Onze aanpak is erop gericht om de aanschaf van zonnepanelen makkelijk te maken én u te laten profiteren van een groepskorting.

De aanpak van Groen Zonnig Tytsjerksteradiel

1. Op onze vrijblijvende informatieavonden vertellen wij alles over de werking van zonnepanelen en zonneboilers en de kosten en besparingen. Maar ook over garantie en groepskorting. Ook wordt u geïnformeerd over lokale subsidies en vergunningen. Tijdens deze avonden kunt u vragen stellen aan experts met een jarenlange ervaring.

 
2. Als u daarvoor opgeeft, volgt een maatwerkadvies bij u thuis. Elke situatie is immers anders en wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen. U kunt ook direct op deze website een maatwerkadvies aanvragen. Ook dan kunt u profiteren van de groepskorting.

 
3. U krijgt een offerte op maat van onze leverancier. Deze leverancier is speciaal geselecteerd om zijn hoge kwaliteit, goede service en scherpe prijs.
Het idee achter Groen Zonnig Tytsjerksteradiel is hetzelfde als van het gelijknamige burgerinitiatief in Houten: de aanschaf van zonnepanelen laagdrempelig maken.

2011: de start in Houten

Groen Zonnig Houten is in 2011 opgericht door Wilko Kistemaker uit Houten. Wilko houdt zich de laatste jaren intensief bezig met duurzame energie en streeft naar een zo groen mogelijk Nederland. Om hier de eerste stappen in te zetten is hij dicht bij huis begonnen. Samen met wijkgenoten en een lokale leverancier besloot hij om zoveel mogelijk medebewoners te interesseren voor zonnepanelen. Inmiddels zijn al ruim 280 huizen in Houten voorzien van zonnepanelen en dit aantal groeit nog steeds.

Nu ook in Tytsjerksteradiel

In augustus 2013 is Groen Zonnig Tytsjerksteradiel van start gegaan. Samen met Dinant Baan uit de gemeente Heerenveen als lokale kwartiermaker en contactpersoon, gaat Wilko met zijn team ook Tytsjerksteradiel warm maken voor zonne-energie. Veel woningen in de gemeente Tytsjerksteradiel zijn zeer geschikt voor de toepassing van zonnesystemen. In Tytsjerksteradiel wordt samengewerkt met leverancier ZonnepanelenGigant.

Straks een Groen Zonnig Nederland?

Ook op andere plaatsen in Nederland zijn gelijknamige initiatieven gestart of zullen binnenkort van start gaan. Zo is er al een Groen Zonnig Woensel (Eindhoven), Groen Zonnig Heerenveen, Groen Zonnig Smallingerland en Groen Zonnig Leidsche Rijn (Utrecht).
 
4. Als u akkoord gaat met de offerte volgt de levering en installatie. Er wordt gewerkt in fases, zodat er steeds voldoende deelnemers zijn om een groepskorting te realiseren.

 
5. Na installatie profiteert u meteen van lagere energiekosten. Hoe hoog het rendement van uw zonnepanelen is, hangt af van de ligging van uw dak, het aantal panelen en zonuren. Maar ook als de zon niet schijnt, leveren uw zonnepanelen toch energie.

 
Tijdens het hele proces kunt u altijd bij ons terecht met vragen. Dat is het voordeel van een gezamenlijke, lokale aanpak.

Informatieavond

De eerstvolgende informatieavond zal spoedig bekend worden gemaakt.

Contact