full screen background image

Samen sterk voor zonnepanelen in Woensel

Groen Zonnig Woensel is een initiatief voor huiseigenaren, huurders en bedrijven met belangstelling voor zonnepanelen en zonneboilers in Woensel en omgeving. Door samen op te trekken zijn deelnemers verzekerd van een hoge kwaliteit, maatwerk en een goede inkoopprijs.

Succesvol initiatief nu ook in Woensel

Een zelfde initiatief is in 2011 gestart door Houtenaar Wilko Kistemaker. Inmiddels zijn in Houten al ruim 280 huizen voorzien van zonnepanelen. Uit een enquête van april 2013 blijkt dat de aanpak van Groen Zonnig Houten goed wordt gewaardeerd.

Zonnepanelen: goed voor het milieu én uw portemonnee

Met zonnepanelen of een zonneboiler bespaart u op uw energierekening. Tegelijkertijd investeert u in een duurzame toekomst. Dankzij groepsgewijze aanpak en het lage BTW-tarief van 6% op de installatiekosten is plaatsing momenteel heel aantrekkelijk.

Bekijk hier een rekenvoorbeeld

Waarom Groen Zonnig Woensel

  • Zorgvuldig geselecteerde lokale leverancier(s)
  • Maatwerkadvies
  • Goede en betrouwbare informatie
  • Groepskorting
  • Duidelijke aanpak en gemak

Meer informatie?

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Op woensdag 14 mei organiseren wij weer een informatieavond. Locatie: Dorpshuis, Lekstraat 4 in Acht, aanvang 19.30 uur.
Meld u aan voor de informatieavond
U kunt de presentatie hier vinden.
Als u nu vragen heeft, kunt u deze natuurlijk altijd via ons contactadres stellen. Of vraag direct een maatwerkadvies aan.

Informatieavond

Woensdag 14 mei 2014 om 19:30 uur in zaal Het Dorpshuis, Lekstraat 4, Eindhoven-Acht Meld u nu aan

Contact

E-mail ons


Bezoek ook onze Facebook pagina.